Streetvanners Belgium vzw
http://streetvanners.be/forum/

Van start niet meer na onderhoud
http://streetvanners.be/forum/viewtopic.php?f=3&t=4408
Pagina 1 van 1

Auteur:  bjorn [ ma jul 10, 2017 22:33 ]
Berichttitel:  Van start niet meer na onderhoud

Hallo,

Ik heb een chevy van g20 5.7 v8, bj 92.

Nu heb ik laatst de bougies, bougiekabels, rotor en verdeelkap en luchtfilter en ondertussen ook de bobijn vervangen. Heb ook een Impco 300A installatie, loopt niet op benzine, dit moet nog hersteld worden maar heb de van nog niet lang en nog geen tijd gehad.

Voorheen startte hij perfect en liep perfect. Nu na dit alles te vervangen, vorige week startte hij slecht, moest steeds gas geven en na een keer of 2-3 kreeg ik hem toch in gang, even wachten en begon hij vrij goed stationair te draaien. Ik heb er dan een testrit mee gereden en hij reed perfect, alleen starten was steeds moeilijk, zelfs als hij warm stond.

Nu wilden wij vrijdag op weekend vertrekken met de van en hij startte niet meer, ik krijg hem niet in gang, vandaag ontsteking gecontroleerd, 3 bougies even getest met bougiekabel erop en bougies tegen massa, allemaal ontsteking. ontstekingsvolgorde klopt, rotor is niet verdraait was deze is gemerkt met mesbeitel en staat nog steeds hetzelfde. Had ook een vacu├╝mslang ingekort, weet niet of dit er iets mee te maken heeft?

Dus weet t nu ff niet. Ik denk dat t aan de lpg ligt??? mengverhouding??? Wat raar is is dat hij vorige week nog startte en nu niet meer zonder er iets aan te doen :roll:

:?: :| :shock:

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/