Streetvanners Belgium vzw
http://streetvanners.be/forum/

NDS Cars, ervaringen??
http://streetvanners.be/forum/viewtopic.php?f=2&t=773
Pagina 1 van 2

Auteur:  fastkid [ do aug 21, 2008 14:43 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

ikzelf heb mijn van particulier gekocht. Moest ik ooit een nieuwere van kopen is de kans groot dat ik naar nds ga. Hij heeft wel enkel de nieuwere modellen staan vermoed ik. Ik heb al verschillende wagens van bij nds gezien en telkens zien ze er goed uit. ik heb er al veel positieve commentaren van gehoord dus ik denk dat ik wel voor nds ga. Daarbij komt nog dat je, doordat je de wagen bij een autoverkoper koopt, een jaar garantie hebt.

Auteur:  Koffietje [ do aug 21, 2008 19:00 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

NDS is één van onze sponsors, dus t ligt een beetje gevoelig om negatieve kritiek te leveren natuurlijk.
Dus...efkes fluwelen handschoentjes aandoen. :wink:

Er bestaat niet zoiets als slechte garagisten. Slechte garagisten gaan failliet. (dus ze bestaan wel, maar niet lang...).
Ge voelt dat een beetje aan of een garagehouder je ligt of niet. Heb je het gevoel dat hij eerlijk is, dat hij je de nodige informatie verschaft, dat hij niet te veel rond de pot draait, dat hij niet probeert je in t zak te zetten...
Als je een goed gevoel hebt bij de garagist, dan verloopt alles meestal ook een heel pak beter. Dan kan der "al ne keer geklapt worden".

Ikzelf raad mensen altijd aan om een garage te zoeken in hun buurt. Maar met Amerikaanse Vans is dat niet zo evident.
Ga er gewoon eens langs. Eens wat rondneuzen, kijk eens binnen in zijn garage, praat er eens mee. Maar ga ook eens langs bij andere garages zoals ACI en BDC. Vergelijk prijzen en ga met die prijzen terug naar NDS. Vraag hem of hij die prijzen kan benaderen of overtreffen.

En als je uiteindelijk besluit om een Van te kopen , als je er één hebt gevonden naar je goesting, neem dan iemand mee die er iets van kent (of een paar mensen) en laat je adviseren. Vraag ook aan de garagehouder of je 2 jaar garantie kan krijgen. Of de garantie ook geldt voor de lpI of LPG installatie.

En laat ook eens vallen dat je door Streetvanners gestuurd bent :wink:

Auteur:  polle [ do aug 21, 2008 19:58 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

Mijn VAN komt van NDS en ik kan zeggen dat ik heel positieve ervaring daarmee heb, is bv heel los met de garantie en dat vind ik toch niet onbelangrijk, de Nico heeft er altijd een stuk of 10 te pronk staan, als je bv niet echt je gedacht er tussen vind kun je altijd zeggen wat je gedacht dan wel is en dan zoekt hij achter zo iets of iets in die aart

Auteur:  Ollie [ do aug 21, 2008 21:38 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

:wink: :idea: :idea: de nds heeft al meerdere vans verkocht aan streetvanners de polle ,brutus ,barry en mss ben ik er nog vergeten :wink: 8)

Auteur:  jochevy [ vr aug 22, 2008 01:19 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

polle schreef:
Mijn VAN komt van NDS en ik kan zeggen dat ik heel positieve ervaring daarmee heb, is bv heel los met de garantie en dat vind ik toch niet onbelangrijk, de Nico heeft er altijd een stuk of 10 te pronk staan, als je bv niet echt je gedacht er tussen vind kun je altijd zeggen wat je gedacht dan wel is en dan zoekt hij achter zo iets of iets in die aart


he polle, VAN gemaakt, heb een cb op de kop getikt ,maar had graag is een bikke uitleg gehad van ne ervaren cb `er , kwestie van den eindtrap niet op te blazen. den franky geeft niet thuis, al een paar keer daar gewest. :shock:

Auteur:  Koffietje [ vr aug 22, 2008 09:22 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

Eej, Jochevy... Waarom start je daar geen nieuwe topic over?
En bespreek ondertussen ook es de prijzen. Der zitten er hier nog wel een paar die zitten te overwegen een CB te installeren.

Auteur:  Brutus [ ma aug 25, 2008 20:16 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

ik heb de mijne bij NDS gekocht, alst past moe je ze maar eens bekijken, hij is van 97 maar da zie je er nie aan. alles die er staat is dik in orde vind ik. :wink:

Auteur:  Macgyver [ do aug 28, 2008 05:55 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

Die van PhilippeGMC komt ook van daar.
Denk wel dat hij daar ook content van was,jammer genoeg van zijn ongeval,nog geen jaar nadien...

Auteur:  Brutus [ vr aug 29, 2008 20:32 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

toch onze club eens vermeld bij de Niko? :wink:

Auteur:  Brutus [ vr aug 29, 2008 20:43 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

jak, samen mee nikom, fastkid guune en nog wa streetvanners, ik bijt nie zulle :lol:

Auteur:  ANNE-MINNIE [ wo sep 03, 2008 22:34 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

Deze VAN komt ook van NDS.
We hebben in het begin wel wat gesukkeld: Radiator kapot, nieuwe remmen, schijfremmen afgedraaid. De elektrische stoelbediening van de chauffeur werkte niet. Dan heb ik 2 weken met de auto van mijn broer gereden, want de garage van Nico was in verlof en het was in garantie te repareren.
De ontstekingsbobijn die ik zelf gaan zoeken ben onder het verlof omdat de VAN steeds stilviel als hij warm had. Probleem niet opgelost, bleek uiteindelijk een elektrische draad te zijn die het chassis raakte en zo viel hij dan stil.

Ik moet zeggen, alles wat ik opgeschreven had werd geprepareerd. Ik weet dat hij een sponsor is, maaaaaaaar, ik vind het een nadeel dat hij steeds met de VAN naar Gent rijdt voor reparatie en dan was telkens mijn tank leeg, en niet die van LPG hoor.

En nu ben ik dus aan het sukkelen met de LPG. Aan het rode licht is het precies of de VAN is geweldig ongeduldig om verder te rijden :roll: . Het toerental gaat dan omhoog en omlaag en je voelt hem ook 'trekken'. En dat doet hij alleen op LPG. Nu zet ik hem in N en dan 'trekt' hij uiteraard niet meer.
Ik heb pas - na amper 2 JAAR - 2 nieuwe injecteurs van de gas laten installeren!!!!!!! 600euro astemblieft! Niemand - ook Nico niet - die mij verteld heeft hoe of wanneer die gas moest onderhouden worden. En ik ben niet blond (sorry Esther) en niet doof. NU hebben ze het me wel uitgelegd in Olen. Alleen waren ze vergeten de tunnel van de verwarming die onder de voorste console zit terug te plaatsen. Dus daar kan ik nog eens voor terug en nu piept de VAN ook een paar keer als ik hem stilleg. Ze zouden vergeten zijn de computer te resetten???? :oops: En bovendien erger ik mij eraan dat die SERVICE ENGINE SOON steeds gaat branden als ik zelfs maar eventjes op gas rij. Maar dat kan geen kwaad zeggen ze mij. Sorry, maar da lampje dient toch om een fout aan te geven he???

Auteur:  fasted [ wo sep 03, 2008 22:41 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

En bovendien erger ik mij eraan dat die SERVICE ENGINE SOON steeds gaat branden als ik zelfs maar eventjes op gas rij. Maar dat kan geen kwaad zeggen ze mij. Sorry, maar da lampje dient toch om een fout aan te geven he???

Bij mij blijft het ook steeds branden, gas is niet normaal voor de Computer...dwz...De controle weet niet goed hoe reageren...Ondanks dat alles normaal is...
Weet wel dat je regelmatig op benzine MOET rijden , wil je uw motor top houden...

Grtz

Ed

Auteur:  Koffietje [ do sep 04, 2008 10:03 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

Der is een theorie die zegt dat "service engine soon" gaat branden omdat lpg op hogere temperaturen brandt dan benzine.

En daarop wil ik het volgende zeggen : Das dikke zever. Een motor op lpg loopt even warm als een motor op benzine. Daarvoor dient ook de verdamper en de mixer...om te zorgen dat je motor een gelijkwaardige hoeveelheid "combustion" ontwikkelt bij elke cilinderslag.

Om maar even te zeggen dat het niet normaal is dat je "service engine soon" brandt. Gewoonlijk brandt dat omdat je motor iets wil indiceren. (te weinig olie, te weinig water, te weinig zuurstoftoevoer, te weinig benzine/gas toevoer...)

Ik moet er wel bij zeggen dat het afstellen van een LPG installatie prutswerk is. Maar dat hij CONSTANT S.E.S. zou aangeven is niet juist. (En bij LPI installaties gebeurt dat elektronisch dus dat zou eigenlijk geen enkel probleem mogen geven)
Of als bewijsvoering : Mijn SES lampje brandt zelden of nooit. En dan nog alleen maar omdat hij water nodig heeft. :mrgreen:


Nog iets, we hebben wel degelijk enkele sponsors. Dat klopt. Elk van die sponsors hebben we gekozen omdat 1 van onze leden daar contact (en meestal wel positieve ervaringen) mee heeft. Geen enkele persoon kan voor iedereen goed doen . (Hoewel ik me niet kan voorstellen dat er IEMAND is die Boeffie zijn frieten met stoofvlees niet lekker vindt :wink: ) Ik wil daarom ook niet promoten om onze sponsors een "hand boven t hoofd te houden" omdat ze nu toevallig sponsor zijn. NDS heeft wat mij betreft een voldoende goeie relatie en tja...tkan altijd mislopen met één of andere auto. JE mag immers niet vergeten dat die wagens tweedehands zijn en dat je veel problemen maar opmerkt na enkele kilometers ermee te rijden.

De problemen die Anne Minnie ervaart, noem ik een "samenloop van omstandigheden". Doordat 1 bepaald elementje versleten is (haar starter bijvoorbeeld) raakten een heleboel andere zaken ontregeld. Wellicht hebben ze dat stilvallen eerst willen oplossen door meer gas toe te laten voeren (wat zitten prutsen met de bout van de verdamper allicht). Anne Minnie zou beter een grote revisie eisen.

Wat de benzinekost betreft...
2 mogelijkheden.
- Vul de tank volledig en zeg dat je de wagen met een even volle tank terug verwacht. NDS mag die faktuur in zijn boekhouding meegeven en dan valt dat ook onder garantie
- Zorg dat de tank leeg is :mrgreen: . Als hij dan tankt ist op zijn eigen kosten.


En Anne Minnie. Ik zou je ook aanraden, als je met zo'n problemen zit, om daarover een aparte topic te starten. Op die manier kan je meer informatie verkrijgen van anderen en kunnen we je ook verder op weg helpen. En dan hebben nog anderen er later ook nog iets aan omdat het makkelijker terug te vinden is. :mrgreen:

Auteur:  ANNE-MINNIE [ do sep 04, 2008 10:11 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

Hoi Koffietje,

Het was niet negatief bedoeld, want alle problemen werden - uiteindelijk - opgelost hé. Het was inderdaad een samenloop van omstandigheden. :P

Maar omdat ik toch aan het schrijven was, rolde alles er ineens uit.... Dat zijn vrouwen zekers? :lol:

Nu ja het lampje brandt niet constant, maar springt wel heel snel aan. Ik zal 1 van dees nog eens tijd maken om naar Olen te rijden en daar niet afgeven tot het goed is zeker?

Grtjs.

Auteur:  fasted [ do sep 04, 2008 10:45 ]
Berichttitel:  Re: NDS Cars, ervaringen??

Om maar even te zeggen dat het niet normaal is dat je "service engine soon" brandt. Gewoonlijk brandt dat omdat je motor iets wil indiceren. (te weinig olie, te weinig water, te weinig zuurstoftoevoer, te weinig benzine/gas toevoer...)

Zo te horen kennen speedshop, usa car Gent en mijn eigen garage er niets van, want die zeggen dat dit op gas een normale verschijning is...

Daar moet ik het fijne van weten...

Grtz

Ed

Pagina 1 van 2 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/