Streetvanners Belgium vzw
http://streetvanners.be/forum/

veranderen van chevy naar dodge
http://streetvanners.be/forum/viewtopic.php?f=2&t=2760
Pagina 1 van 1

Auteur:  jochevy [ vr feb 11, 2011 21:35 ]
Berichttitel:  veranderen van chevy naar dodge

ja, zonder dat ik het zelf weet is mijne van verandert van een chevy naar een dodge, den advocaat die de garage vertegenwoordigt die mijne van heeft hersteld ,heeft een andere gerechts expert gevraagd,de aangestelde door de rechter om te kijken of ik reden had om niet akkoord te gaan met de herstelling , is volgens de advocaat niet bekwaam,
straf he, das al den tweede die zegt dat hij niet hersteld is volgens de regels van de kunst, allee, nu hebben ze een verzoekschrift ingediend om een andere expert, en zoals ik kan lezen gaat het wel over mijn ' geval' maar ik blijk met een dodge rond te rijden . moest het nu nog GMC zijn, kon ik er nog mee leven, die trekken te minsten op elkaar , maar een dodge, jawatte .
ondertussen heb ik in amerika een set besteld om de wagen van op afstand te starten , heb dit al gemonteerd in de silverado, nu nog in de chevy van .
het werkt uitstekend , je kan van op afstand starten, ook kunnen we nu de deuren openen en sluiten, dat konden we vroeger ook niet . prijskaartje was 269 us dollar, komt neer op 200 € voor twee stuks, met verzending bij , hier de link ebay motors

je kan ingeven of deze geschikt is voor je van, bij mij was de chevy VAN 2003 en de chevy silverado 2000 met hetzelfde systeem uitgerust , voordeel is dat je er twee dezelfde kan bestellen en dit trekt de verzendingskosten naar beneden .

Bijlage:
vanop afstand starten.JPG

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/